Çfarë të të bjerë në filxhan, u plotësoftë gjithçka. Qofsh me fat të bardhë dhe larg së keqes.

DUA QË TË TË PLOTËSOHET DËSHIRA!

X
X

S’di a e do,
por do të bëhet kjo punë.

Mendo një dëshirë!
E fut gishtin e madh në filxhan!

If you are looking to advertise on our website, then please mail us and enquire about advertising opportunities. animacho@animacho.net